Om oss

Professionell utveckling av organisationer och chefer, medarbetare och privatpersoner

ConsultMe har sedan starten 2009 coachat och samarbetat med företag, organisationer och privatpersoner och hjälpt och stöttat dem till framgång.


Vi har under 10 år använt oss av antingen coaching eller KBT-terapi för att motivera, behandla, utmana och utveckla närmare 1000 privatpersoner,  medarbetare eller chefer till ökad medvetenhet kring hur man kan skapa bättre ledarskap och mer effektivitet, motivation, balans samt framgång.


Våra tjänster ska vara en effektiv och lönsam investering både för privatpersoner och företag.


Vi arbetar med att få medarbetare och chefer att må bra genom att lära dem att bland annat ta hand om sig själva. Detta leder till minskade sjukskrivningar samt ökad produktivitet. På så vis skapas mer motiverade människor som därigenom tar ett större eget ansvar som skapar värde och nytta för organisationen.


ConsultMe har organisationskonsulter och beteendevetare samt KBT terapeuter som arbetar på ett mycket konkret och strukturerat sätt med våra kunders specifika utmaningar och behov.


ConsultMe sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.


Kontakta oss gärna för ett första förutsättningslöst möte i 45 minuter för 400 kr i våra lokaler i centrala Stockholm. Alternativt ett telefonmöte för 200 kr, där jag ringer upp.


Hör gärna av dig för att boka ett möte eller för att få mer information genom ringa, smssa eller fyll i vårt kontaktformulär som du hittar under vår kontaktflik.